Operationeel planner

Operationeel Planner Arriva (Leiden)

Wil jij werken bij dé openbaar vervoerder van Nederland? En heb jij de afgelopen jaren ervaring opgedaan als (personeels)planner? Lees dan snel verder voor de vacature van Operationeel Planner bij Arriva in Leiden!

Wat doet een planner?
Het is maandagochtend en je stapt vandaag op je fiets of je pakt de bus naar jouw dynamische baan als planner bij Arriva. Je werklocatie is de vestiging Leiden, maar je gaat mogelijk incidenteel ook plannen op en voor andere vestigingen.

Bij binnenkomst zet je jouw pc aan voor de laatste mutaties, verlofaanvragen en ziek- of betermeldingen. Jij kent jouw collega’s als geen ander en weet meteen vervanging te regelen voor een zieke collega op de bus. Bij aanvang van de diensten komen de chauffeurs bij jou binnen voor vragen of het maken van een praatje. Als planner ben jij namelijk, samen met je collega planners, verantwoordelijk voor de planning van buschauffeurs. In je mailbox zitten inmiddels een verzoek om een werkoverleg te plannen en je was al begonnen met het organiseren van bijscholingsdagen. Eén van de leidinggevenden van de buschauffeurs komt met een kop koffie bij je om je advies in te winnen over de inzet van een chauffeur. En tegelijkertijd volgt er ook een nieuwe verlofaanvraag. Het is nu wat hectisch, maar je blijft scherp op de consequenties voor de bedrijfsvoering van Arriva. Wellicht kun je die collega die zojuist vrij heeft gevraagd die vrije dag geven en hem of haar weer inplannen op een plekje die jij nog ingevuld moet hebben. Dat levert een win-win situatie op! Je werkt áán Arriva in plaats van vóór Arriva en je denkt mee aan de toekomst. Jouw doel is het zorgen voor een efficiënte en effectieve inzet van de medewerkers.

Dit ben jij
Als planner werk jij graag in een dynamische omgeving en weet jij goed om te gaan met druk. Je houdt van puzzelen en je hebt een sterk probleemoplossend vermogen. Je vindt het leuk om processen te verbeteren en hebt daarbij naast de tevredenheid van de medewerkers ook de focus op het financiële plaatje. Alle regelgeving uit de toepasselijke cao’s en bedrijfsregelingen heb jij je voor de volle 100% eigen gemaakt.

Verder is het belangrijk dat je voldoet aan onderstaande functie eisen:
  • Afgeronde MBO of HBO - opleiding;
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als planner, affiniteit met het OV is mooi meegenomen;
  • Op woonafstand van Leiden;
  • Bij voorkeur 40 uren beschikbaar, maar 36 uren of 32 uren is bespreekbaar;
  • Bereid zijn bij te scholen in applicaties en technieken;
  • Communicatief sterk in de Nederlandse taal.

Bedrijfscultuur
  • Een afwisselende baan in een dynamische organisatie binnen een proactief én professioneel team in Leiden;
  • Ruimte om jezelf te ontwikkelen via bijvoorbeeld externe trainingen;
  • De nodige vrijheid om met het team van buschauffeurs aan de slag te gaan én daardoor echt het verschil te kunnen maken;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals naast een marktconform salaris en een eindejaarsuitkering, ook goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Je kunt hierbij denken aan vrij vervoer in alle bussen en treinen van Arriva, korting op je sportabonnement en korting op je zorgverzekering.

Solliciteren? Je sollicitatie in de vorm van een motivatiebrief en CV ontvangen we graag uiterlijk 16 september 2019 via de "Solliciteer" button. Voor vragen over de vacature of de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Ton Zandbergen via 06-52845291.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature betreft een parttime functie.

Gepubliceerd
14-08-2019
Standplaats
Leiden
Opleidingsniveau
HBO / Bachelor
Salaris
een marktconform salaris
Trefwoorden
.
Branche
Transport / Logistiek
Provincie
Zuid-Holland
Trefwoorden
.